Dačić: Srbiji se zamera da je aktivna na međunarodnom planu

Izvor: Danas, 30.Avg.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Srbiji se zamera da je aktivna na međunarodnom planu

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić danas je u Helsinkiju na neformalnom sastanku ministara spoljnih poslova država članica EU i "partnera sa ZB" i Turske izjavio da format u kome je sastanak sazvan predstavlja svojevrsni presedan, jer je prvi put pozvana i teritorija koja je daleko od statusa kandidata za članstvo u EU. Članak Dačić: Srbiji se zamera da je aktivna na međunarodnom planu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Turska

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Brojne mogućnosti za saradnju Srbije i Rusije u oblasti zaštite životne sredine

Izvor: Danas, 30.Avg.2019

Srbija i Ruska Federacija u oblasti zaštite životne sredine žele tesno da sarađuju, a mogućnosti za konkretizaciju ove saradnje su brojne, izjavio je danas ministar zaštite životne sredine Goran Trivan u razgovoru sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Članak Brojne mogućnosti za...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.