Dačić: Srbija rešena da istraje u borbi protiv korupcije (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Apr.2013, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Srbija rešena da istraje u borbi protiv korupcije (VIDEO)

Premijer Srbije Ivica Dačić poručio je danas da je Srbija nedvosmisleno opredeljena za borbu protiv kriminala i korupcije, a svoju rešenost da istraje u toj borbi posebno potvrđuje poslednjih godina.

"Borba protiv korupcije i kriminala ostać među najznačajnijim prioritetima Vlade Srbije i državnih organa", naglasio je Dačić.

Premijer je istakao da je aktuelna vlada preduzela sve raspoložive mere da sprovede i okonča najznačajnije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << postupke koji su prouzrokovali ogromne gubitke za državni budžet.

Ishod tih postupaka, kako je naglasio, pokazaće snagu i rešenost da se, radi boljitka građana, stvori okruženje u kome će se kriminal i korupcija sankcionisati i u kome će se rad državnih organa osloboditi vaninstitucionalnog uticaja.

Dačić je dodao da kriminal i korupcija, ruku pod ruku, podrivaju temelje svakog demokratskog sistema, navodeći da su neverovatni podaci o šteti prouzrokovanoj korupcijom u budžetima najrazvijenijih zemljama, a kamoli zemalja koje prolaze kroz transformaciju.

(Tanjug)

(Foto: BETA/MUP RS/Zoran Živković/AV)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Dačić: Srbija će istrajati protiv korupcije

Izvor: Mondo, 12.Apr.2013

Premijer Srbije otvorio je regionalnu ministarsku konferenciju protiv kriminala i korupcije a za pravosudnu saradnju regiona u glavnom gradu Srbije...Otvarajući konferenciju premijer Srbije Ivica Dačić poručio je da je Srbija nedvosmisleno opredeljena za borbu protiv kriminala i korupcije, a svoju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.