Primena dogovora u Ohridu do crvenih linija, tvrdi Dačić

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Mar.2023, 19:34

Primena dogovora u Ohridu do 'crvenih linija', tvrdi Dačić

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je izjavio da je njegova država spremna da sprovede dogovor koji je postignut u Ohridu, međutim - do crvenih linija. "A naše crvene linije, sa čim se ne slažemo, a to su naše rezerve i mi na to imamo pravo i mi to izuzimamo iz toga, a to je međusobno priznanje: nema priznanja Kosova i nema članstva Kosova u Ujedinjenim nacijama", izjavio je Dačić u Briselu gde učestvuje na donatorskoj konferenciji za prikupljanje sredstava nakon...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivica Dačić: Primena dogovora u Ohridu do ‘crvenih linija’

Izvor: Danas, 20.Mar.2023

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio da je Srbija spremna da sprovede dogovor koji je postignut u Ohridu, međutim - do crvenih linija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.