Dačić:Smeniti komandanta američke vojske za Evropu

Izvor: Mondo, 17.Nov.2017, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić:Smeniti komandanta američke vojske za Evropu

Povodom izjave američkog generala Bena Hodžisa da je Rusko-srpski humanitarni centar samo fasada, šef srpske diplomatije Ivica Dačić poručuje da su smešne procene da centar predstavlja opasnost.

Foto: youtube/screenshot

Dačić smatra da bi Hodžis trebalo da bude smenjen ako tako nešto procenjuje.

Upitan o izjavi komandanta vojske SAD za Evropu general Bena Hodžisa i o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kada će se saznati stav Srbije o statusu tog humanitarnog centra, Dačić je rekao da će odluka biti doneta u skladu sa našim interesima.

"Mi ne želimo da igramo u igri u kojoj Srbija nije tema. Ovo je sukob velikih sila na našem prostoru", rekao je Dačić povodom zahteva da se reši status humanitarnog centra.

General SAD:FASADA, u Nišu NIJE HUMANITARNI CENTAR

Komentarišući izjavu Hodžisa, Dačić kaže da ako je to zvanična procena velike vojske, velike države, mora da se zabrine za njihovu sposobnost procenjivanja.

"To je takav promašaj, trebalo bi da taj komandant bude smenjen ako misli da je taj centar opasnost. Ko je sporan? Pet Srba, četiri Rusa, sabaka (pas)? To je smešno", rekao je Dačić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dačić o Hodžisovoj izjavi da je ruski centar u Nišu opasnost: Američki general je smešan, treba da bude smenjen

Izvor: Blic, 17.Nov.2017

Povodom izjave američkog generala Bena Hodžisa da je Rusko-srpski humanitarni centar samo fasada, šef srpske diplomatije Ivica Dačić poručuje da su smešne procene da centar predstavlja opasnost, i smatra da bi Hodžis trebalo da bude smenjen ako tako nešto procenjuje...Upitan o izjavi komandanta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.