Dačić: SPS će se odazvati pozivu Vučića i bićemo na skupu 26. maja

Izvor: B92, 09.Maj.2023, 22:09

Dačić: SPS će se odazvati pozivu Vučića i bićemo na skupu 26. maja

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da će se i njegova stranka i koalicioni partneri odazvati pozivu Aleksandra Vučića za najveći skup

On će se održati ispred Narodne skupštine 26. maja.

"I ja lično i Socijalistička partija Srbije, kao i naši koalicioni partneri Jedinstvena Srbija I Zeleni Srbije, odazvaćemo se pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i učestvovaćemo na najavljenom velikom narodnom skupu 26. maja, na kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će se okupiti svi oni koji žele dobro Srbiji i svim našim građanima. Srbiji je u ovim teškim trenucima potrebno narodno jedinstvo i politička stabilnost, suprotno želji svih neprijatelja Srbije, koji promovišu sukobe i nasilje i koji bi da Srbiju vrate nazad. Ujedinjenu Srbiju niko ne može da pobedi", rekao je Dačić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

„Vučić strahuje od nasilnog svrgavanja s vlasti“: Kako regionalni mediji izveštavaju o pozivu na skup 26. maja predsednika Srbije

Izvor: Danas, 10.Maj.2023, 12:56

Poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na "najveći protest u istoriji Srbije" nije prošao nezapaženo u regionalnim medijima.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.