Dačić: Pružam punu podršku Vučiću u svoje i u ime SPS-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Pružam punu podršku Vučiću u svoje i u ime SPS-a

Predsednik SPS i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, pružio je danas punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i od državnih organa zatražio preduzimanje svih mera za kažnjavanje onih koji podstrekuju na njegovo ubistvo i fabrikuju laži o njemu i porodici kao medijsku pripremu za nasilje.

"Nikad se politički protivnici nisu ovako brutalno obračunavali sa nekim kao što to rade sa Aleksandrom Vučićem. Svakodnevne pretnje njemu i porodici, crtanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << meta kao podstrekivanje na ubistvo, izmišljanje laži o njemu i porodici, je strašan i neprihvatljiv manir dela opozicije i njenih lidera", rekao je Dačić u izjavi za Tanjug.

Stvorili su, ističe, atmosferu linča koja nije postojala ni u vreme Miloševića ili Đinđića.

"Na to se ne sme ćutati, jer ćutanje znači odobravanje", naveo je Dačić.

Poručio je da puna podrška Vučiću i osuda gnusnih pretnji njemu i porodici obaveza je svakog ko želi dobro Srbiji.

"Zajedno radimo u interesu Srbije i pružam mu punu podršku u svoje ime i u ime SPS-a", naveo je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dačić: Pretnje se ne mogu pravdati metaforama

Izvor: Beta, 02.Dec.2019

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je "strašna pojava" da se upućivanje otvorenih pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću opravdava metaforama."Pretnje se dešavaju iz dana u dan, ponavljaju se pretnje i laži, izmišljaju se laži i onda se za to govori da je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.