Dačić: Pretnje se ne mogu pravdati metaforama

Izvor: Beta, 02.Dec.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Pretnje se ne mogu pravdati metaforama

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je "strašna pojava" da se upućivanje otvorenih pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću opravdava metaforama."Pretnje se dešavaju iz dana u dan, ponavljaju se pretnje i laži, izmišljaju se laži i onda se za to govori da je u pitanju metafora. To je poziv na likvidaciju, odnosno ubistvo", rekao je Dačić na konferenciji za novinare sa slovenačkim kolegom Mirom Cerarom.Prema Dačićevim rečima, "niko se nije toliko brutalno obračunavao s političkim protivnicima kao što se danas radi s Vučićem".Šef srpske diplomatije je naveo da je reč o "medijskoj i političkoj pripremi za nasilje" kao i da se više "ne radi o političkoj borbi".Dačić je izjavio da je obaveza svih da se takvo ponašanje suzbije i pozvao na primenu odredaba krivičnog i prekršajnih zakona protiv svih koji pozivaju na nasilje.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cerar: Evrointegracije glavni projekat

Izvor: Beta, 02.Dec.2019

Ministar spoljnih poslova Slovenije Miro Cerar izjavio je danas u Beogradu da Slovenija podržava regionalne inicijative poput "mini šengena", ali da se ne sme izgubiti iz vida da su evropske integracije glavni projekat."Srbiju vidimo kao značajnog aktera koji ima značajnu ulogu u stabilnosti regiona....

Nastavak na Beta...

Dačić: Pretnje se ne mogu pravdati metaforama

Izvor: Danas, 02.Dec.2019

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je "strašna pojava" da se upućivanje otvorenih pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću opravdava metaforama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.