Dačić: Pozvane diplomate, a ne Obama i Kameron

Izvor: Politika, 07.Okt.2014, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Pozvane diplomate, a ne Obama i Kameron

BEOGRAD – Prvi potpredsednik Vlade Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je večeras da poziv na vojnu paradu povodom oslobođenja Beograda nije upućen predsedniku SAD Baraku Obami i premijeru Velike Britanije Dejvidu Kameronu, već diplomatskim predstavnicima tih zemalja.

Mediji su danas izvestili da je ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio da su svi prijatelji Srbije, a među njima i američki >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << predsednik i britanski premijer, pozvani da prisustvuju vojnoj paradi 16. oktobra u Beogradu.

„Pozivi nisu upućeni njima. Biće pozvani njihovi predstavnici ovde u zemlji. Kada je reč o diplomatskim predstavnicima, svi naši saveznici će biti pozvani”, rekao je Dačić u emisiji „Upitnik” na RTS.

Tanjug

objavljeno: 07.10.2014
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Pozvane diplomate, a ne Obama i Kameron

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2014

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i šef diplomatije Ivica Dačić izjavio je večeras da poziv na vojnu paradu povodom oslobođenja Beograda nije upućen predsedniku SAD Baraku Obami i premijeru Velike Britanije Dejvidu Kameronu, već diplomatskim predstavnicima tih zemalja...Mediji su danas izvestili...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.