Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Apr.2024, 22:46

Dačić: Opozicija hoće da bojkotuje izbore zato što nema nikakve šanse

BEOGRAD – Ministar spoljnih poslova i lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je večeras da kada jedna stranka procenjuje da ima izglede na izborima onda ih ne bojkotuje ili sprečava, a kada to čini znači da nema kapacitet da pobedi, što je, kako je naveo, slučaj sa sadašnjom opozicijom u Srbiji. Najvažnije državne i nacionalne stranke […]
Vest Dačić: Opozicija hoće da bojkotuje izbore zato što nema nikakve šanse objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Izbori

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Dačić: Opozicija hoće da bojkotuje izbore zato što nema nikakve šanse

Izvor: Blic, 07.Apr.2024

Ministar spoljnih poslova i lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je večeras da kada jedna stranka procenjuje da ima izglede na izborima onda ih ne bojkotuje ili sprečava, a kada to čini znači da nema kapacitet da pobedi, što je, kako je naveo, slučaj sa sadašnjom opozicijom u Srbiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.