Dačić: Ogroman značaj Vučićeve diplomatije

Izvor: RTS, 12.Nov.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Ogroman značaj Vučićeve diplomatije

Potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić smatra da je ogroman značaj diplomatskih aktivnosti predsednika Aleksandra Vučića u Parizu, naročito sastanci sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.
Dačić je za Tanjug rekao da sastanci sa Makronom potvrđuju veliki ugled koji imaju Srbija i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << njen predsednik, što je, kako je istakao, od velikog značaja za budućnost zemlje.

Prema njegovim rečima, to je ujedno i dokaz da je napravljen veliki napredak u odnosima sa Francuskom, ostvaren prilikom razgovora Makrona i Vučića u Beogradu.
"Srbiji su potrebni saveznici ako želimo uspešnu zaštitu naših nacionalnih i državnih interesa i bolju perspektivu za našu zemlju i naš narod", zaključuje Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dačić: Histerija o Vučiću u Zagrebu posledica antisrpske atmosfere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2019, 16:45

Prvi potpredsednik Vlade i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića izjavio je danas da histerija, koja u Hrvatskoj vlada povodom mogućeg učešća predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića na skupu EPP-a u Zagrebu, nije posledica predizborne kampanje u Hrvatskoj, kako naivno misle neki u svetu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.