Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2024, 19:04

Dačić: Očekujem da francuski poslanici u PSSE imaju razumevanja za argumente Srbije

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izrazio je danas, u razgovoru sa šefom francuske delegacije pri Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PSSE) Bertranom Buiksom u Beogradu, očekivanje da francuski poslanici u toj instituciji imaju više razumevanja za argumente Srbije na predstojećem zasedanju na kojem će se razmatrati Nacrt mišljenja o zahtevu za prijem tzv. Kosova u SE.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić razočaran zbog usvajanja Nacrta mišljenja Dore Bakojani o zahtevu Kosova za članstvo u SE

Izvor: Danas, 01.Apr.2024

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je razočaran zbog usvajanja Nacrta mišljenja izvestioca Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) Dore Bakojani o zahtevu Kosova za članstvo u SE, jer su izostavljeni uslovi koje Priština treba da ispuni.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.