Dačić: Nisam razgovarao sa Vučićem o vladi

Izvor: B92, 26.Apr.2016, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Nisam razgovarao sa Vučićem o vladi

Beograd -- Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je da još nije razgovarao sa liderom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem o sastavu buduće Vlade Srbije.

Dačić je za list "Blic" rekao da su SPS i Jedinstvena Srbija (JS) spremne da razgovaraju o nastavku saradnje sa naprednjacima ukoliko dobiju njihov poziv.

"SPS i JS su državotvorne stranke. Ukoliko dobijemo takav poziv, spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo da razgovaramo o nastavku saradnje sa SNS-om jer je to u najboljem interesu Srbije", naveo je Dačić.

Lider socijalista je rekao da nije u potpunosti zadovoljan izbornim rezultatima SPS-a pošto je ta stranka osvojila manje glasova nego 2014. godine.

"Zadovoljan sam činjenicom da smo druga po jačini stranka. Imajući u vidu da smo sada izašli na izbore bez PUPS-a, rezultat je otprilike na nivou naših rezultata sa prošlih izbora", istakao je Dačić dodavši da je najvažnije da je SPS "uspeo da sačuva identitet stranke i koalicije sa JS".

Upitan da li bi SPS sarađivao sa opozicionim strankama, Dačić je rekao da socijalisti nisu imali kontakte ni sa jednom strankom "osim sa SNS".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Nisam razgovarao sa Vučićem o vladi

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2016, 00:04

BEOGRAD - Predsjednik SPS-a Ivica Dačić izjavio je da još nije razgovarao sa liderom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem o sastavu buduće Vlade Srbije...Dačić je za list "Blic" rekao da su SPS i Jedinstvena Srbija (JS) spremne da razgovaraju o nastavku saradnje sa naprednjacima ukoliko...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.