Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2021, 23:04

Dačić: Nisam dobio platformu ni od Đilasove grupacije, ni od Jeremića

Nisam dobio nikakvu platformu ni od Đilasove grupacije, ni od Jeremića, rekao je za Al Džaziru predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, uz opasku da se, prema njegovom mišljenju, oni ne obraćaju Skupštini kao nekome ko treba da bude pokrovitelj dijaloga i da su platforme verovatno poslali Evropskom parlamentu (EP).
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Deo opozicije nije poslao platforme za dijalog, žele da ih EP uputi kao svoj zahtev

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da još nije dobio platformu za medjustranački dijalog o izbornim uslovima od delova opozicije koji su okupljeni oko Stranke slobode i pravde (SSP) i Narodne stranke te je ocenio da su oni te dokumente verovatno uputili Evropskom parlamentu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.