Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2021, 23:19

Dačić: Deo opozicije nije poslao platforme za dijalog, žele da ih EP uputi kao svoj zahtev

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da još nije dobio platformu za medjustranački dijalog o izbornim uslovima od delova opozicije koji su okupljeni oko Stranke slobode i pravde (SSP) i Narodne stranke te je ocenio da su oni te dokumente verovatno uputili Evropskom parlamentu u nadi da će ih EP izneti kao svoj zahtev vlastima.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Deo opozicije nije poslao platforme za dijalog, žele da ih EP uputi kao svoj zahtev

Izvor: Beta, 20.Apr.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da još nije dobio platformu za medjustranački dijalog o izbornim uslovima od delova opozicije koji su okupljeni oko Stranke slobode i pravde (SSP) i Narodne stranke te je ocenio da su oni te dokumente verovatno uputili Evropskom parlamentu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.