Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2023, 16:21

Dačić: Nije prvi put da ambasadori u Beogradu i Prištini imaju različite stavove

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da su pokušaji preimenovanja srpskog nasleđa u tzv. kosovsko, "stara priča" da se izbriše svaki srpski trag na KiM i poručio da će Srbija boriti svim sredstvima, koliko god može, protiv relativizacije istorije.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ivica Dačić sa grupom ambasadora arapskih država u Beogradu izrazio žaljenje zbog rata u Gazi

Izvor: Danas, 20.Nov.2023

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa grupom ambasadora arapskih država u Beogradu i izrazio žaljenje i zabrinutost zbog nastavka izraelsko-palestinskog oružanog sukoba, u kojem je poginulo mnogo osoba, uključujući decu, a stanovnike Pojasa Gaze doveo u stanje humanitarne...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.