Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 10:30

Dačić: Nema razloga za raspisivanjem vanrednih izbora, u Srbiji nema političke krize

Betadanas 09:53

Foto FoNet Ana Paunković
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić je danas za izbore koje je za proleće najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da oni treba da budu redovni, kao i da nema razloga za raspisivanjem vanrednih.
Dačić je na televiziji Pink kazao da su glasanja u Skupštini pokazala da nema krize vlasti i da samim tim potrebe za vanrednim izborima nema.
Dodao je i da je broj glasova za izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Slavice Đukić Dejanović za ministarku prosvete to i pokazao, jer, kako je naveo, kriza nastaje kad u funkcionisanju parlamenta ne postoji dovoljan broj glasova.
Kazao je da institucije treba da rade u punom mandatu i da je to odraz stabilnosti društva.
„Da li će biti drugih izbora pored lokalnih i pokrajinskih, to je stvar odluke Srpske napredne stranke (SNS)“, naveo je Dačić.
Dučić je o sankcijama koje su Sjedinjene Američke Države uvele šefu Bezbednosne informativne agencije (BIA) Aleksandru Vulinu, rekao da su tražili dokaze protiv njega, da oni nisu stigli, kao i da je siguran da dokaza protiv Vulina nema.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Izbori

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.