Dačić: Nema problema između Srbije i Hrvatske

Izvor: TvojPortal.com, 03.Jul.2011, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Nema problema između Srbije i Hrvatske

/vesti online/ Nema nikakvih problema na relaciji dva ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Hrvatske, rekao je ministar policije Ivica Dačić komentarišući otkazivanje posete Hrvatskoj.

Ivia Dačić

Kako je Dačić objasnio za beogradski “Blic“, do susreta sa hrvatskim kolegom doći će u narednih nekoliko nedelja.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske navelo je pre dva >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << dana da je poseta srpskog ministra policije otkazana. Kako se dodaje, time je odloženo i potpisivanje protokola dve države o saradnji centara za razminiravanje, koji je trebalo da bude potpisan u Opatiji.
U saopštenju hrvatski MUP samo navodi da je poseta otkazana do daljeg, ali ne i razlog, dok je srpski ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao za “Blic” da je razlog jednostavan: “Ne možemo da usaglasimo termine.”Ostatak vesti pročitajte na linku

politikahrvatskaSrbijaposetaivica dacicproblem

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.