Dačić:  Neću biti opozicija Srbiji

Izvor: BKTV News, 10.Apr.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Neću biti opozicija Srbiji

Premijer u tehničkoj Vladi Ivica Dačić izjavio je danas da je spreman da pomogne ako bude u budućoj Vladi, dodajući da ako bude opozicija – neće biti opozicija Srbiji.

“Neću govoriti protiv puta Srbije u Evropsku uniju ili protiv Briselskog sporazuma”, rekao je Dačić na otvaranju Fabrike kuhinjskog nameštaja Kompanije “Mobil grupo Turi” u Jagodini.
Dačić je rekao da je SPS spremna >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da pomogne Srbiji da ne propusti ovu priliku, koliko može sa kapacitetom od 14 odsto i napomenuo da je taj kapacitet od 14 odsto “tri puta veći od nekih drugih koji postavljaju uslove ulasku u Vladu”.
“Iako smo druga politička stranka u Srbiji mi ne želimo na taj način da razgovaramo, ne želimo da vređamo građane Srbije koji su glasali za SNS i gospodina Aleksandra Vučića koji su mu dali apsolutnu većinu.
Ukoliko dobijemo poziv od njega, a taj poziv smo dobili, mi ćemo učestvoti u zajedničkom radu u narednom periodu”, rekao je Dačić.
“Ja sam u životu sve bio i svako ima ono mesto u životu koje mu narod oderdi, na izborima. Bilo koje mesto, funkciju koju budem imao u narednom periodu obavljaću je na najbolji način, u intersu države i naroda”, rekao je Dačić.
On je istakao da će dosadašnja vlada ostati upamćena u istoriji zbog postignutog Briselski sporazum.”Našli smo način kako da idemo dalje, da sačuvamo naše nacionalne interese, a ne priznamo nezavisnost Kosova”, ocenio je Dačić.
On je kao najveći doprinos izdvojio to da se danas o Srbiji lepo govori i da je za protekle dve godine promenjen imidž zemlje.
“Ja sam ponosan što sam predsednik te vlade, što smo uradili Vučić i ja zajedno”, rekao je Dačić, dodajući da je spreman da pomogne i dalje ukoliko je ta pomoć potrebna.
Dačić je podsetio da je u politici više od 20 godina, da je njegova partija gubila vlast, kada su mnogi iz nje otišli, ali da je on ostao jer je najvažnije “podići se i nastaviti”.
Izvor: tanjug.rs
Tweet
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Jagodina

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Spreman sam da pomognem, Tadić se ne pita

Izvor: Press, 10.Apr.2014

"Neću govoriti protiv puta Srbije u Evropsku uniju ili protiv Briselskog sporazuma", rekao je Dačić na otvaranju Fabrike kuhinjskog nameštaja Kompanije "Mobil grupo Turi" u Jagodini.. . Dačić je rekao da je SPS spremna da pomogne Srbiji da ne propusti ovu priliku, koliko može sa kapacitetom od...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.