Dačić: Ne bi bilo drugarski da raskidamo odlične odnose sa Rusijom i Kinom

Izvor: Beta Video, 01.Nov.2016, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Ne bi bilo drugarski da raskidamo odlične odnose sa Rusijom i Kinom

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da iz Evropske unije ne gledaju blagonaklono na saradnju Srbije sa Rusijom i Kinom, a istovremeno EU saradjuje sa tim držvama. Na medjunarodnoj konferenciji ``Pojas i put - balkanska perspektiva`` u Beogradu, Dačić je rekao da je protekle godine za 25 odsto smanjena trgovinska razmena Srbije sa Rusijom i da je to očigledna posledica koju treba zaustaviti. Prema Dačićevima rečima, SAD je svoju razmenu sa Rusijom povećala za 25 odsto. (pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Dačić: Ne bi bilo drugarski da raskidamo odlične odnose sa Rusijom i Kinom

Izvor: Večernje novosti, 01.Nov.2016

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da iz Evropske unije ne gledaju blagonaklono na saradnju Srbije sa Rusijom i Kinom, a istovremeno EU sarađuje sa tim državama Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da iz Evropske unije ne...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.