Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Feb.2020, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Na izbore idemo sa Jedinstvenom Srbijom, bez SPS-a nema moderne Srbije

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da je SPS patriotska stranka u kojoj nikada nije bilo izdajnika, da se zalaže za socijalnu pravdu i da "lopovi i izdajnici nikada neće doći na vlast u Srbiji".

On je stranačkim drugovima na obeležavanju 30 godina postojanja SPS poručio da ne želi mnogo da govori o izborima "jer ako ovaj narod nije do sad video ko šta radi i ko koliko vredi, i ko brani državne i nacionalne interese, a ko >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << želi da ih rasprodaje, teško ćemo ih ubediti u predizbornoj kampanji."

"Na izbore idemo sa tradicionalnim partnerom, prijateljem i bratom Draganom Markovićem Palmom (Jedinstvena Srbija)" rekao je Dačić, a pozdravio je i Ivana Karića iz Stranke zelenih, kao i Joška Broza (unuk doživotnog predsednika SFRJ Josipa Broza).

Dačić je ponovio da su socijalisti ušli u koaliciju sa Aleksandrom Vučićem zbog Srbije i dodao da ni Vučić ni on neće učiniti ništa što je protivno interesu Srbije i njenih građana.

Rekao je da je SNS-u predložio zajednički nastup na izborima u aprilu ako procena bude da je to od državnog interesa, ali da su Vučić i on procenili da je bolje da SPS i SNS izađu odvojeno, a da saradnju nastave posle izbora.

"Bez Srbije nema SPS-a ali ni bez SPS-a teško da će biti moderne i pravedne Srbije", zaključio je Dačić na proslavi u Sava centru.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.