Dačić: Menjaćemo vlast u Beogradu

Izvor: B92, 04.Sep.2013, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Menjaćemo vlast u Beogradu

Beograd -- Srpski premijer i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da će vlast u Beogradu biti promenjena, ali da se o tome još nije razgovaralo.

"Ja sam rekao pre neki dan da je Đilas na putu da bude pluskvamperfekat, kao i Dinkić", kazao je Dačić upitan kakav je stav socijalista povodom jučerašnjih izjava iz Srpske napredne stranke (SNS) o mogućoj smeni valsti u srpskoj prestonici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Dačić je istakao da o tome sa liderom SNS Aleksandrom Vučićem još nije razgovarao.

"Nismo oko toga još razgovarali, imali smo druge teme. To je sledeća tema o kojoj treba da raspravljamo", kazao je i dodao da "duh promene" treba preneti na niže instance, kao što su javna preduzeća i ustanove u lokalnim samoupravama.

"To će biti sada jedan proces koji će po dubini da udje u sve pore. Da li će doći do Leskovca to ćemo da vidmo", rekao je Dačić u Vlasotincu posle otvaranja novog pogona nemačke kompanije "Elrad".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Ekonomija je prioritet

Izvor: RTS, 04.Sep.2013

Prioritet rekonstruisane vlade biće rešavanje ekonomskih problema, rekao premijer Ivica Dačić i kao glavni cilj naveo povećanje zaposlenosti. Vlast u Beogradu biće promenjena, ali se o tome još nije razgovaralo, kaže Dačić. ..Premijer Srbije Ivica Dačić poručio je u Vlasotincu da je prioritet...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.