Dačić: Mandatar će biti onaj ko mene podrži u drugom krugu

Izvor: Blic, 08.Apr.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Mandatar će biti onaj ko mene podrži u drugom krugu

-Spreman sam da za mandatara buduće vlade predložim onog ko će mene podržati u drugom krugu predsedničkih izbora, izjavio je predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

"Spreman sam da nekog ko će mene podržati u drugom krugu, predložim za mandatara ako za to bude parlamentarne većine", rekao je Dačić novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Leskovcu.

On je izjavio da "priče" o formiranju nove vlade treba završiti do drugog kruga predsedničkih izbora, jer samo tako može da se postigne dogovor o tome ko će koga podržati u drugom krugu izbora.

Dačić je, odgovarajući na pitanja novinara, rekao da se kandidovao za predsednika Srbije sa željom da pobedi i naglasio da ne sumnja u svoju pobedu.

Prema njegovim rečima, lideri DS i SNS Boris Tadić i Tomislav Nikolić "imaju nerealno visoko mišljenje o svojim rezultatima na izborima".

Dačiću, koji je u Leskovcu otvorio izložbu fotografija "Muzičke sreće - dah ljudi" autora Pabla Fernandeza i Suzane Stanković Aleksić, povodom 8. aprila, Svetkog dana Roma, Savez društava Roma Srbije uručio je "Zlatnu povelja Društva Roma Republike Srbije" za doprinos unapređenju položaja romske zajednice.

Povelja je uručena i predsednici Skupštine Srbije, koja zamenjuje predsednika Republike Slavici Đukić Dejanović.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Mandatar onaj ko mene podrži u drugom krugu

Izvor: S media, 08.Apr.2012

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je spreman da za mandatara buduće vlade predloži onog ko će njega podržati u drugom krugu predsedničkih izbora..."Spreman sam da nekog ko će mene podržati u drugom krugu, predložim za mandatara ako za to bude parlamentarne...

Nastavak na S media...

Dačić: Ko me podrži u drugom krugu, biće premijer

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Apr.2012

Spreman sam da za mandatara buduće vlade predložim onog ko mene bude podržao u drugom krugu predsedničkih izbora, rekao je danas lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić: Ko me podrži u drugom krugu biće mandatar Vlade

Izvor: RTV 5, 08.Apr.2012

"Bilo bi dobro da počnu da razmišljaju ko će da me podrži. Onoga ko me bude podržao u drugom krugu spreman sam da podržim za mandatara", kazao je Dačić u Leskovcu.. Dačić je odgovarajući na pitanje kojem kandidatu će pružiti podršku u drugom krugu izbora za predsednika Srbije rekao da...

Nastavak na RTV 5...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.