Dačić: Majstor kvariš ne može da popravlja pokvareno (VIDEO)

Izvor: S media, 19.Apr.2012, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: "Majstor kvariš" ne može da popravlja pokvareno (VIDEO)

Predsednički kandidat Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je danas u Smederevu da je vlast koja je upravljala Srbijom posle 5. oktobra izneverila očekivanja gradjana i zatražio podršku za svoju stranku na izborima 6. maja.

"Naša partija je oduvek imala veliki broj glasova ovde i nadam se da će ponovo Smederevo i Podunavski okrug biti bastion Socijalističke partije Srbije i koalicije", >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << rekao je Dačić na predizbornom skupu u Smederevu.

Dačić bio na Ćosićevom "kanabetu"

Dačić: Princip jednakosti jedan od osnovnih u društvu

Dačić za S media: Nisam dogovarao mesto premijera sa SNS

Dačić, čija je stranka deo vladajuće aktuelne koalicije u savezu sa Demokratskom strankom, ocenio je da je vlast koja je došla posle političkih promena 5. oktobra "uspela da rasproda i obavi pljačkašku privatizaciju".

"Uspeli su da prodaju železaru za 23 miliona, uspeli su da rasprodaju i obave pljačkašku privatizaciju", rekao je Dačić, čija stranka na predstojećim izborima, 6. maja, nastupa u koaliciji sa Partijom ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvenom Srbijom.

Na konvenciji su predstavljeni kandidati te koalicije za narodne poslanike iz Podunavskog regiona.

Predsednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u Srbiji su zakazani za 6. maj.

(S media, Beta)

Foto: sps.org.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.