Dačić: Lavrov jedan od najdražih gostiju u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Dec.2016, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Lavrov jedan od najdražih gostiju u Srbiji

Ministar spoljinih poslova Ivica Dačić sastao se danas u Beogradu sa šefom ruske diplomatije ocenivši na početku sastanka da je poseta Sergeja Lavrova Srbiji još jedan korak u razvoju bratskih odnosa dveju zemalja.

Dačić je za Lavrova rekao da je jedan od najdražih gostiju u Srbiji.

Lavrov mu je odgovorio da se u Srbiji oseća kao kod kuće i među prijateljima. Podsetio je da se tokom dana sastao sa premijerom i predsednikom Srbije i dodao da će sa Dačićem >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << razgovarati o bilateralnim pitanjima i međunarodnoj saradnji.

"Cenim naše kontakte koji pomažu i Srbiji i Rusiji", rekao je Lavrov i dodao da ceni lični doprinos Dačića u razvoju međusobnih odnosa dveju zemalja.

Nakon sastanka dvojica ministara će obratiti novinarima.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.