Dačić: Kosovo bez šanse za Interpol

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Kosovo bez šanse za Interpol

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da, posle ponovnog prijavljivanja Kosova za članstvo u Interpolu, ne razume tu potrebu za izazivanjem novih nestabilnosti, jer ni taj pokušaj nema šanse da uspe.

Rezultati za Kosovo će biti još gori, rekao je Dačić novinarima tokom posete Međunarodnom sajmu turizma.

On je ponovio da je, pošto je dijalog sa Prištinom prekinut, veoma teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << govoriti o bilo kakvom rešenju i kompromisu, ali da neke zemlje Evrope, iz više razloga, nisu oduševljene predlogom o razgraničenju.

Te zemlje, po njegovoj oceni, žele Kosovo u sadašnjem obliku, ali bi, isto tako, da one vode pregovarački proces.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Kosovo bez šanse za Interpol

Izvor: RTS, 23.Feb.2019

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da, posle ponovnog prijavljivanja Kosova za članstvo u Interpolu, ne razume tu potrebu za izazivanjem novih nestabilnosti, jer ni taj pokušaj nema šanse da uspe. . Rezultati...

Nastavak na RTS...

Dačič: Promocija turističkih potencijala Srbije pomaže mi u radu

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Feb.2019

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas na Beogradskom sajmu turizma da promocija turističkih potencijala Srbije predstavlja značajnu dopunu i pomaže radu spoljnopolitičkog resora na čijem je čelu..."Turizam je značajna grana privrede, te je u narednom periodu važno uložiti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.