Dačić: Ko neće u vladu da se izljubimo pa kud koji

Izvor: Glas javnosti, 19.Nov.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Ko neće u vladu da se izljubimo pa kud koji

BEOGRAD - Zamenik premijera Ivica Dačić izjavio je da njegova Socijalistička partija Srbije (SPS) nije izvor sukoba u vladajućoj koaliciji, i pozvao partnere iz koalicije Za evropsku Srbiju da reše svoje probleme ili da raspišu izbore.

"Neka svi iskreno kažu da li hoće da ostanu u vladi i da vlada završi mandat do kraja. Ako nećemo, onda da se izljubimo i svako na svoju stranu i želim im puno sreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u njihovim međusobnim ljubavima.

Što se tiče SPS, nemamo razloga da ostajemo u takvoj koaliciji, ako oni sami između sebe ne mogu da se dogovore", rekao je Dačić novinarima u Palati Srbija.

Dačić je istakao da SPS "nema nikakve veze" sa Srpskim pokretom obnove koji je član koalicije okupljene oko Demokratske stranke i njenog predsednika Borisa Tadića. "SPO nas ne interesuje, niti imamo isto biračko telo. Nemamo nikakve veze sa njima", rekao je Dačić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.