Dačić: Koalicija oko DS da reši probleme ili raspiše izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Koalicija oko DS da reši probleme ili raspiše izbore

BEOGRAD -

Zamenik premijera Ivica Dačić izjavio je danas da njegova Socijalistička partija Srbije (SPS) nije izvor sukoba u vladajućoj koaliciji, i pozvao partnere iz koalicije Za evropsku Srbiju da reše svoje probleme ili da raspišu izbore.

"Neka svi iskreno kažu da li hoće da ostanu u Vladi i da Vlada završi mandat do kraja. Ako nećemo, onda da se izljubimo i svako na svoju stranu i želim im puno sreće u njihovim međusobnim ljubavima. Što se tiče SPS-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nemamo razloga da ostajemo u takvoj koaliciji, ako oni sami između sebe ne mogu da se dogovore", rekao je Dačić novinarima u Palati Srbija.

Dačić je istakao da SPS "nema nikakve veze" sa Srpskim pokretom obnove koji je član koalicije okupljene oko Demokratske stranke i njenog predsednika Borisa Tadića.

"SPO nas ne interesuje, niti imamo isto biračko telo. Nemamo nikakve veze sa njima", rekao je Dačić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Problemi pojedinih stranaka nemaju veze sa SPS

Izvor: Blic, 18.Nov.2011

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je danas da nezadovoljstva pojedinih stranaka, među kojima je i SPO, nemaju nikakve veze sa socijalistima, i tim partijama poručio da probleme rešavaju sa svojim koalicionim partnerima..."Ako to ne mogu, nema razloga da ostanu u koaliciji",...

Nastavak na Blic...

Dačić: DS da reši probleme ili raspiše izbore

Izvor: Mondo, 18.Nov.2011

Ivica Dačić izjavio je danas da njegova Socijalistička partija Srbije nije izvor sukoba ni sa kim u vladajućoj koaliciji i pozvao partnere iz koalicije Za evropsku Srbiju da reše svoje probleme ili da raspišu izbore.

Nastavak na Mondo...

"SPS nije izvor sukoba"

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2011

Zamenik premijera Ivica Dačić kaže da SPS nije izvor sukoba u vladajućoj koaliciji i pozvao partnere iz koalicije ZAS da reše svoje probleme ili raspišu izbore..."Neka svi iskreno kažu da li hoće da ostanu u Vladi i da Vlada završi mandat do kraja. Ako nećemo, onda da se izljubimo i svako na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.