Dačić: Još je rano reći hoće li uopšte biti kompromisa

Izvor: B92, 31.Avg.2018, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Još je rano reći hoće li uopšte biti kompromisa

Beč -- Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Beču da je još rano da se kaže da li će uopšte biti kompromisa između Beograda i Prištine.

Uoči početka neformalnog sastanka ministara spoljnih poslova EU u Beču na kojem prisustvuju i predstavnici zemalja kandidata Dačič je rekao da je "Srbija posvećena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tome da se dodje do kompromisa izmedju Beograda i Prištine".

"Međutim, veoma je rano govoriti kada će to biti i da li će uopšte doći do kompromisnog rešenja pošto nisam siguran da i druga strana to želi", rekao je Dačić

On je dodao da je kompromis u najboljem interesu i srpskog i albanskog naroda.

"Smatramo da bi to doprinelo stabilnosti čitavog regiona. To bi naravno značilo i otvoreni put u smislu evropskih integracija i članstva u EU", rekao je Dačić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Još je rano da se kaže da li će i kada će biti kompromisa

Izvor: Beta Video, 31.Avg.2018

BEČ - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Beču da je još rano da se kaže da li će uopšte biti kompromisa izmedju Beograda i Prištine. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Dačić: Jednostrano proglašena nezavisnost Kosova najveći bezbednosni izazov za Srbiju

Izvor: Beta, 31.Avg.2018

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je jednostrano proglašena nezavisnost Kosova i situacija na Kosovu najveći bezbednosni izazov za Srbiju obzirom na pritiske na srpsku zajednicu i ugroženost srpske kulturne i istorijske baštine.Dačić je na neformalnom sastanku ministara...

Nastavak na Beta...

Dačić o Kosovu: Nisam siguran da i druga strana želi kompromisno rešenje

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2018

Srbija je posvećena pronaleženju kompromisnog rešenja između Beograda i Prištine za rešenje pitanja Kosova, rekao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u petak u Beču Srbija je posvećena pronaleženju kompromisnog rešenja između Beograda i Prištine za rešenje pitanja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.