Dačić: Fajon može da bude posrednik u svađama u opoziciji

Izvor: B92, 27.Jan.2021, 21:57

Dačić: Fajon može da bude posrednik u svađama u opoziciji

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić poručio je da bi "možda Tanja Fajon mogla da bude posrednik u svađama u opoziciji".

On je tako odgovorio na kritike koje mu je uputio potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović da je zahtev za izuzeće tanje Fajon kao posrednika u međustranačkom dijalogu nastavak "prakse ućutkivanja" onih koji govore da su vlasti u Srbiji napustile evropski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << put.

"Pošto primećujem veliku nervozu kod Borka Stefanovica kako se neko usudio da kaže neku lošu reč o Tanji Fajon, iako dijalog još nije ni nastavljen, možda bi Tanja Fajon u međuvremenu mogla da bude posrednik u svađama u opoziciji, koji ne vole očima da se gledaju", naveo je Dačić u pisanoj izjavi.

Dačić je ocenio kao tragikomično da Stefanović njega optužuje da je upropastio SPS, kada su on i Ðilas, Tadić, Jeremić, Živkovic, Lutovac i ostali, uništili "kamen na kamenu" Demokratske stranke, nekad vodeće u Srbiji.

"Kada je jedini put Borko Stefanović nastupio na parlamentarnim izborima 2016. godine, sa svojim imenom i prezimenom osvojio je celih 0,94 odsto, tek toliko da se zna", naveo je Dačić.

On je dodao da će o nastavku dijaloga tek razgovarati sa Dejvidom Mekalisterom, najverovatnije sledeće nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.