Dačić: Državljani Srbije bez vize mogu da borave u 71 državi

Izvor: EurActiv Srbija, 04.Sep.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Državljani Srbije bez vize mogu da borave u 71 državi

Državljani Srbije bez viza mogu da borave u 71 državi, dok nosioci diplomatskih i službenih pasoša bez vize mogu da udju i borave u 93 države, izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i izrazio nadu da će broj da se povećava. Obrazlažući 4. septembra poslanicima Skupštine Srbije predloge ukidanja viza za nekoliko zemalja, on je takodje odbacio kritike koje se mogu čuti u javnosti da Srbija ukidanjem viza podmićuje zemlje kako bi povukle priznanje Kosova.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Vize,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državljani Srbije bez vize mogu u 71 državu

Izvor: B92, 04.Sep.2019

Državljani Srbije bez viza mogu da borave u 71 državi, dok nosioci diplomatskih i službenih pasoša bez vize mogu da uđu i borave u 93 države.

Nastavak na B92...

Dačić:Državljani Srbije bez vize mogu da borave u 71 državi, nadam se da će broj biti povećan

Izvor: Beta, 04.Sep.2019

Državljani Srbije mogu da bez viza borave u 71 državi, dok nosioci diplomatskih i službenih pasoša bez vize mogu da udju i borave u 93, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i izrazio nadu da će broj da se povećava.Obrazlažući poslanicima Skupštine Srbije predloge za ukidanje...

Nastavak na Beta...

Usvojeni sporazumi o ukidanju viza za nekoliko zemalja

Izvor: RTS, 04.Sep.2019

Skupština Srbije usvojila je sporazume o ukidanju viza za diplomatske, zvanične i službene pasoše Paragvaju, Mjanmaru i Dominikanskoj Republici. Takođe je usvojen i sporazum o ukidanju svih viza Surinamu. . Ministar spoljnih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.