Dačić: Do kraja godine broj članica UN koje priznaju Kosovo pašće ispod polovine

Izvor: Danas, 04.Sep.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Do kraja godine broj članica UN koje priznaju Kosovo pašće ispod polovine

Cilj Srbije je da spusti broj zemalja koje su priznale Kosovo ispod polovine članica Ujedinjenih nacija što će se desiti do kraja godine, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Članak Dačić: Do kraja godine broj članica UN koje priznaju Kosovo pašće ispod polovine se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Osam odsto članica UN povuklo priznanje Kosova, rano za priču o raskidu sporazuma sa EAU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2019

Naš cilj je da stvorimo što bolju poziciju u razgovorima o budućnosti KiM i do kraja godine spustimo broj zemlja koje su priznale Kosovo ispod polovine članica UN, rekao je danas šef srpske diplomatije Ivica Dačić u Parlamentu..."Petnaest zemlja koje su povukle odluku o priznanju Kosova čine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.