Dačić: Deklaracija, pa sednica o Kosmetu

Izvor: Glas javnosti, 15.Nov.2011, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Deklaracija, pa sednica o Kosmetu

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da bi bilo kontraproduktivno da se održi sednica Skupštine Srbije o Kosovu ukoliko se ne postigne jedinstven stav o deklaraciji.

"Načelno, svi imaju zajednički stav o Kosovu, ali pojedinačno svako ima svoj stav", rekao je Dačić novinarima pošto je u pošti u beogradskom naselju Banovo brdo otvorio šaltere za registraciju vozila i vozačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dozvole.

On je kazao da sednica Skupštine treba da bude održana kada se postigne konsenzus o deklaraciji i da se važna pitanja ne smeju brzo rešavati.

Tekst deklaracije o Kosovu nikad nije "ugledao svetlost dana", rekao je Dačić i dodao da su to više bili međustranački razgovori i da vlada na dnevnom redu još niju imala tu tačku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.