Izvor: Blic, 16.Sep.2021, 14:21

DVA DANA RAZGOVORA Sutra počinje dijalog sa evroparlamentarcima o izbornim uslovima

Druga faza međustranačkog dijaloga koji se odvija uz posredovanje stranaca biće održana u naredna dva dana u Palati Srbija, a prema ažuriranom Nacrtu programa u koji je Tanjug imao uvid sastanak će početi razgovorima o medijima, a završiće se zajedničkom konferencijom predsednika skupštine Ivice Dačića i evroposlanika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U nastavku međupartiskog dijaloga bilateralni sastanci, deo opozicije napustio razgovore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2021, 08:26

Predstavnici SNS odbili su danas na pregovorima o izbornim uslovima zahtev opozicije da se izbori naredne godine razdvoje...Prema informacijama Tanjuga delegacija SNS je predložila da izbori - predsednički, beogradski i verovatno parlamentarni budu 3. aprila...Isti datim iznet je i u predlogu dokumenta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.