DAČIĆ SUTRA NA SEDNICI SB UN: Danas na VAŽNOM sastanku, sudbina Kosova je u pitanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 18:18

DAČIĆ SUTRA NA SEDNICI SB UN: Danas na VAŽNOM sastanku, sudbina Kosova je u pitanju

Sednica SB UN biće održana u četvrtak

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boravi u dvodnevnoj poseti SAD, tokom koje će učestvovati na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, na kojoj će biti razmatrani novi šestomesečni izveštaj generalnog sekretara UN Antonija Gutereša o radu Misije UN na Kosovu i Metohiji (UNMIK). 

Sednica će biti održana u četvrtak u prepodnevnim satima po lokalnom vremenu. Tokom posete SAD, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ministar Dačić će danas imati sastanke sa ambasadorkom Lindom Tomas Grinfild, stalnom predstavnicom SAD pri UN.

Teme sastanka su predstojeća sednica Saveta bezbednosti posvećena radu UNMIK-a, bilaterarni odnosi i strategijski dijalog sa SAD, kao i dijalog Beograda i Prištine. Poslednja sednica Saveta bezbednosti UN o radu misije UNMIK bila je održana u oktobru prošle godine.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić u Njujorku sa stalnom predstavnicom SAD pri UN Lindom Tomas-Grinfild

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2023

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas u Njujorku sa stalnom predstavnicom SAD pri UN Lindom Tomas-Grinfild o predstojećoj sednici Saveta bezbednosti UN koja će biti posvećena radu UNMIK-a, kao i o razvoju bilateralnih odnosa Srbije i SAD.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dačić danas na sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Apr.2023, 08:47

NJUJORK – Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, danas, drugog dana posete SAD, učestvovaće na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, na kojoj će biti razmatrani novi šestomesečni izveštaj generalnog sekretara UN Antonija Gutereša o radu Misije UN na Kosovu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Počela sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu

Izvor: Danas, 27.Apr.2023

Sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN), na kojoj se razmatra novi, šestomesečni izveštaj generalnog sekretara UN Antonija Gutereša o radu Misije UN na Kosovu (Unmik), počela je danas u Njujorku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.