DAČIĆ PODIGAO ATMOSFERU DO USIJANJA U PARALIJI: Latio se mikrofona, zapevao i razbijao tanjire! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ PODIGAO ATMOSFERU DO USIJANJA U PARALIJI: Latio se mikrofona, zapevao i razbijao tanjire! (VIDEO)

Ivica Dačić boravi u Paraliji u društvu Dragana Markovića Palme i pred grčkim domaćinima pokazao je i da ume da peva

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić još jednom se latio mikrofona i pokazao svoje zavidno pevačko umeće.

Na Dačićevom repertoaru našla se njegova omiljena pesma "Miljacka", zatim i pesme "Skitnica" i "Pukni zoro", a svoj nastup Dačić je "začinio" i jednim kuriozitetom.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi ispoštovao grčke domaćine, Dačić je u jednom trenutku i razbio tanjir, što je tradicija u Grčkoj.

Takođe, srpski šef diplomatije zapevao je i na grčkom jeziku.

Pogledajte kako je to izgledalo:
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SEVDAH NA MORU Ivica Dačić je u Paraliji zapevao, a onda se desilo nešto neočekivano

Izvor: Blic, 31.Maj.2019, 00:37

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić bio je večeras gost svog koalicionog partnera Dragana Markovića Palme u Paraliji, na večeri povodom ovogodišnjeg otvaranja kancelarije Jedinstvene Srbije. Po običaju, u dobrom društvu i raspoloženju, Dačić je, pogađate, zapevao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.