Čepurin uručio Dačiću čestitku ruskog šefa diplomatije

Izvor: Blic, 04.Jul.2017, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin uručio Dačiću čestitku ruskog šefa diplomatije

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio je danas ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću čestitku koju mu je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov uputio povodom imenovanja na dužnost prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Srbije.

"Poštovani gospodine ministre, dragi Ivice, od srca bih hteo da ti čestitam na imenovanju na dužnost prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Republike Srbije", naveo je Lavrov u čestitiki, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Lavrov je izrazio uverenje da će rusko-srpske veze, koje se baziraju na dubokim istorijskim tradicijama i opširnim zajedničkim interesima, nastaviti da se dinamično razvijaju u različitim oblastima za dobrobit naših bratskih naroda.

"Računam na dalji aktivni i sadržajni dijalog po širem krugu pitanja bilateralnog i međunarodnog dnevnog reda. Molim Vas da primite, gospodine ministre, moje iskrene želje zdravlja, prosperiteta i uspeha u radu", navodi se u čestitki ministar inostranih poslova Rusije.

Tokom sastanka Dačić i Čepurin razgovarali su i o aktuelnim pitanjima bilateralnih odnosa i aktivnostima planiranim za naredni period.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Ambasador Rusije

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lavrov čestitao Dačiću reizbor na funkcije

Izvor: RTS, 04.Jul.2017

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom o bilateralnim odnosima dve zemlje i aktivnostima koje su planirane u narednom periodu. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.