Čepurin uručio Dačiću čestitke Rogozina i Lavrova

Izvor: RTS, 28.Dec.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin uručio Dačiću čestitke Rogozina i Lavrova

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je ruskog ambasadora Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio čestitke potpredsednika Vlade Rusije Dmitrija Rogozina i šefa diplomatije Sergeja Lavrova povodom nastupajućih praznika.
U razgovoru su sumirani razultati ostvarene saradnje dve zemlje u 2017. godini i zajednički je ocenjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je nedavna poseta delegacije Republike Srbije Moskvi, koju je predvodio predsednik Aleksandar Vučić, bila izuzetno uspešna i u skladu sa dostignutim nivoom bilateralnih odnosa.

Ministar Dačić je i ovom prilikom izrazio zahvalnost zbog snažne i dosledne podrške Ruske Federacije suverenitetu i teritorijalnom integritetu Republike Srbije, ističe se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.
Kako se navodi, potpredsednik Vlade Ruske Federacije Dmitrij Rogozin poželeo je ministru Dačiću da mu predstojeća, 2018. godina bude godina novih mogućnosti i donese mu uspehe u svim poduhvatima. Ministru i njegovim najbližima poželeo je dobro zdravlje, mir i blagostanje.
Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov istakao je da rusko-srpsko strateško partnerstvo u punoj meri odgovara interesima dva naroda i da je dijalog osnažen na svim nivoima.

"Sa toplinom se prisećam naših sastanaka u odlazećoj godini i računam na nastavak sadržajnog dijaloga sa tobom u Beogradu, 21–22. februara 2018. godine, tokom posete povodom 180. godišnjice uspostavljanja rusko-srpskih diplomatskih odnosa. Spremni smo za dalju koordinaciju koraka sa srpskim partnerima na međunarodnoj sceni", navodi se u čestitki Lavrova.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Moskva

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čestitke ruskih zvaničnika ministru spoljnih poslova Srbije

Izvor: Beta, 28.Dec.2017

Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin je danas tokom kurtoazne posete ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću, uručio čestitke potpredsednika Vlade Rusije Dmitrija Rogozina i ministra inostranih poslova Rusije Sergeja Lavrova povodom nastupajućih praznika.Ministarstvo spoljnih...

Nastavak na Beta...

Čepurin uručio Dačiću čestitke Rogozina i Lavrova

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2017

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio čestitke potpredsednika Vlade Rusije Dmitrija Rogozina i ministra inostranih poslova Rusije Sergeja Lavrova povodom nastupajućih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.