Bezvizni režim uskoro na ivici

Izvor: RTV Pink, 13.Okt.2012, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bezvizni režim uskoro na ivici

. . . Mere za zaustavljanje lažnih azilanata, a ne ponovno uvođenje viza " to će, na zahtev četiri zemlje članice, biti tema zasedanja Saveta ministara za pravosuđe i unutrašnje poslove, 25. oktobra. Ukidanje viza je jedina konkretna stvar koju su građani Srbije videli od EU u poslednjih nekoliko godina i njihovo ponovno uvođenje ostavilo bi teške posledice, upozorava premijer Ivica Dačić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Evropska Unija

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko vodi pregovore s Prištinom?

Izvor: B92, 13.Okt.2012

Beograd -- Premijer Ivica Dačić kaže da još nije određeno ko će voditi tim za pregovore s Prištinom, dok je "Blicu" u Briselu potvrđeno da će ih voditi upravo Dačić..."Još nije određen pregovarački tim i ko će biti na njegovom čelu. Ali ponoviću još jednom, niko ne sme da beži od odgovornosti'',...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.