BILO NAM JE ZADOVOLJSTVO Dačić ispratio crnogorskog predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 20:46

"BILO NAM JE ZADOVOLJSTVO" Dačić ispratio crnogorskog predsednika

Srbija je prva zemlja koju Jakov Milatović posećuje nakon što je izabran na tu funkciju.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ispratio je večeras predsednika Crne Gore, Jakova Milatovića, nakon dvodnevne posete Srbiji.

Dačić je na svom instagram profilu objavio fotografiju sa predsednikom Crne Gore i zahvalio mu na dolasku u Srbiju.

- Vaša poseta dala je važan impuls za unapređenje naših bilateralnih odnosa i sveobuhvatne saradnje, na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzajamnu korist naših građana! Bilo nam je zadovoljstvo da Vas ugostimo! Srećan put i svako dobro! - piše u opisu fotografije.

A post shared by Ivica Dačić (@ivica.dacic.rs)

On je, kako je ranije i najavio, u međuvremenu u dva navrata boravio u Briselu, gde se sastao sa zvaničnicima EU i NATO.

Na sinoć priređenom svečanom prijemu u Crnogorskoj kući u Beogradu, Milatović je rekao da dolazi u u nameri da da doprinos revitalizaciji političkih odnosa dve zemlje, prenose podgorički mediji.

Crnogorski predsednik je ranije rekao da je cilj njegove posete Beogradu jačanje političkih i ekonomskih odnosa dve države i unapređenje regionalne saradnje.

Milatović se danas sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, nakon čega su usledili plenarni razgovori državnih delegacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.