Izvor: Blic, 10.Jul.2023, 07:23

ŠTA DONOSI POSETA MILATOVIĆA BEOGRADU Tri teme na stolu: Ambasade, ekonomija i srpska manjina u centru pažnje, a jedno pitanje "iz drugog plana" moglo bi da dođe na dnevni red

Jakov Milatović, predsednik Crne Gore, stigao je juče u prvu zvaničnu posetu Beogradu gde će se danas sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Očekuje se da tri teme dominiraju u razgovorima dva predsednika: ponovno uspostavljanje diplomatskih odnosa na nivou ambasadora, povećanje trgovinske razmene i učešće srpske manjine u izvršnoj vlasti u Crnoj Gori na osnovu rezultata izbora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta Milatovićeva poseta donosi Srbiji i Crnoj Gori?

Izvor: Radio 021, 10.Jul.2023

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović je u zvaničnoj poseti Srbiji.

Nastavak na Radio 021...

Milatović: Crna Gora iskreno podržava dijalog Beograda i Prištine, tenzije utiču i na nas

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jul.2023

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je danas u Beogradu da je deeskalacija tenzija na Kosovu prioritet i u Crnoj Gori.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.