Antić na rođendan partije: Nastali zahvaljujući Miloševiću, opstali zahvaljujući Dačiću

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jul.2020, 10:32

Antić na rođendan partije: Nastali zahvaljujući Miloševiću, opstali zahvaljujući Dačiću

Predsednik Gradskog odbora SPS-a u Vranju Zoran Antić čestitao je rođendan partije svim članovima, pristalicama i simpatizerima. Na današnji dan, pre 30 godina, u noći 16. na 17. jul 1990. godine, osnovana je i nastala Socijalistička partija Srbije, napisao je Antić.    - Na svet smo došli zahvaljujući Slobodanu Miloševiću, opstali smo u ovom i ovakvom svetu kakav jeste, zahvaljujući Ivici Dačiću.    Možete da nas ne podržavate, da ne glasate za nas, da nas ne volite, pa čak i da nas mrzite, ali morate da nas poštujete iznad svega zato štp mi stojimo postojano kano klisurine punih 30 godina na političkoj sceni Srbije -...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma čestitao Dačiću

Izvor: Danas, 17.Jul.2020

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma čestitao je danas predsedniku Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivici Dačiću 30. godišnjicu osnivanja te partije i istakao da je istorijat SPS "istorijat Republike Srbije i njenih građana", saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Jagodine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.