Marinović sa predstavnicima EU o pravu na zaštitu podataka o ličnosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinović sa predstavnicima EU o pravu na zaštitu podataka o ličnosti

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović primio je danas predstavnike Evropske unije (EU) u Srbiji sa kojima je razgovarao o ljudskim pravima i njihovoj zaštiti, posebno pravu na zaštitu podataka o ličnosti.

Zamenica ambasadora Mateja Norčić Štamcar je pokazala posebno interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za aktivnosti Poverenika u oblasti zaštite podataka o ličnosti i izazove koje sa sobom nosi predstojeća primena novog Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, kao i za njegovu  inicijativu za odlaganjem primene ovog zakona, saopšteno je iz službe Poverenika.

Predstavnici Delegacije EU u Srbiji naglasili su važnost delovanja Poverenika kao nezavisne institucije u oblasti zaštite podataka o ličnosti i iskazali spremnost EU da pomogne daljem razvoju i jačanju institucije.

U susretu je učestvovala i šefica političkog sektora Delegacije EU u Srbiji Nora Hairinen.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poverenik sa predstavnicima Delegacije EU u Srbiji

Izvor: Blic, 15.Avg.2019

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Milan Marinović razgovarao je sa predstavnicima Delegacije EU u Srbiji, zamenicom ambasadora Matejom Norčič Štamcar i šeficom političkog sektora Delegacije Norom Hairinen, saopšteno je danas iz njegovog kabineta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.