Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2020, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić uoči posete Borela: Srbija spremna da sa njim nastavi saradnju

Uoči posete visokog predstavnika EU za spoljnu i politiku bezbednost Žozepa Borela Beogradu, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je Srbija spremna da sa njim nastavi saradnju koju je započela sa Ketrin Ešton i da mu želi uspeh u radu.

"On dobro zna naše probleme i želim mu puno uspeha u radu, jer njegov uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << će na neki način biti koristan za sve nas", rekao je Dačić.

Borel danas boravi u poseti Prištini odakle će doputovati u Beograd.

On će se sutra sastati sa premijerkom Anom Brnabić, predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predstavnicima političkih stranaka i civilnog društva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.