VRH DRŽAVE RADI ZA NARKO-MAFIJU: Knežević najavio dokaze koji će UZDRMATI CRNU GORU KAO NIKAD PRE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VRH DRŽAVE RADI ZA NARKO-MAFIJU": Knežević najavio dokaze koji će UZDRMATI CRNU GORU KAO NIKAD PRE

Predsednik "Atlas Grupe" Duško Knežević saopštio je da postoji insajder iz tužilaštva koji će uskoro objaviti dokaze o korupciji VDT-a Ivice Stankovića.

Prema njegovim rečima, Stankovića na poziciji drži mafija, a njegov sin radi za klan Šarića. Poručio je da će se pobrinuti da Stanković završi onako kako i zaslužuje.

- Ne trgujem sa režimom, već čekam pravi momenat za objavljivanje dokaza o korupciji u tužilaštvu. Ne želim da se taj dokaz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plasira u momentu kad nije vreme za to. Reći ću da u slučaju "gumica" postoji zaštićeni svedok, bolje reći insajder iz tužilaštva koji će to obelodaniti. Samo tražimo pogodan momenat jer taj insajder mora da razmišlja o svojoj porodici, koja će nakon toga biti na udaru. Ta osoba je direktno povezana sa tužilaštvom, a Stanković dobro zna čime se on i njegova porodica bavila - poručio je Knežević.

Hapšenje njegovog kuma Dejana Sekulića, kako dodaje, klasična je nameštaljka kriminalnog klana Mila Đukanovića i Milivoja Katnića.

- Đukanović sada okuplja svoje konkubine da ga one brane i da idu da pritiskaju porodicu mog kuma da prizna krivicu i mene optuži. Znam šta rade Sanja Mihović i Duška Jeknić, njegove konkubine koje ga brane - rekao je on.

Knežević kaže i da će posle svega Milivoje Katnić završiti tamo gdje sada druge šalje.

Osvrnuo se i na trenutno političku situaciju u Crnoj Gori.

- Demokrate i Aleksa Bečić igraju ping-pong između DPS-a, međunarodne zajednice i opozicije. Moja poruka mu je da smanji doživljaj i da se spusti na zemlju. On je neiskusan i nedorastao, a Crnoj Gori još jedan Milo Đukanović nije potreban. Staviti crvenu kravatu, izaći na binu i dići ruke u vazduh ništa ne znače i tako se ne smenjuje kriminalni režim. On i njegov dvojnik Bogdanović ne bi trebali da trče pred rudu i daju neke izjave olako već da rade na jedinstvu opozicije. Niko sam ne može smeniti režim, to je svima jasno, samo objedinjena opozicija ima šanse - ističe on.

Dodaje da nije odustao od objavljivanja torbe koja će značiti kraj Mila Đukanovića.

- Torba se čuva za finale, mora još Milo da se preznojava - naglasio je on.

Taj dokaz, otrkiva, objaviće neka svetska novinska kuća, jer je to međunarodna afera.

Knežević kaže da mu je insajder Dejan Lakić, ostvio dosta dokaza koji će uskoro biti obelodanjeni.

- Ostavio mi je mnogo materijala o poreskoj mafiji. Sređuje se ta dokumentacija i uskoro sledi nastavak. Svi putevi vode do sestrića i ujaka, Edina Kolarevića i Aca Đukanovića - zaključio je Knežević.

(VIDEO) NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.