Pantić se izvinio ekipi Insajdera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2012, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantić se izvinio ekipi Insajdera

KOSOVSKA MITROVICA -

Predsednik opštine Kosovska Mitrovica Krstimir Pantić izvinio se danas ekipi "Insajdera" TV B92 zbog toga što joj u Leposaviću nije bilo omogućeno da prisustvuje zajedničkoj sednici četiri opštine sa severa Kosova i istakao da ne zna ko je doneo takvu odluku.

Pantić je rekao da se ekipi "Insajdera" izvinjava u svoje i u ime ostale trojice predsednika opština sa severa Kosova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ističući da nisu znali da im je zabranjeno prisustvo jučerašnjoj sednici , preneo je Radio Kontakt plus iz Kosovske Mitrovice.

"Odgovorno tvrdim da ja i predsednici opština Zvečan, Leposavić i Zubin Potok nismo znali da je ekipi Insajdera onemogućen ulazak u salu Kulturnog centra 'Sava Dečanac' u kojoj je održana zajednička sednica četiri opštine sa severa Kosova", rekao je on.

Pantić je istakao da mu je nepoznato ko je naredio članovima obezbeđenja da ne puste ekipu "Insajdera" u salu i da o tom pitanju predsednici skupština i predsednici opština nisu razgovarali i nisu bili upoznati sa "nečijom odlukom" da se ovoj ekipi ne dozvoli ulazak u salu gde su se nalazili odbornici.

On je napomenuo da je ekipa "Insajdera" pre početka sednice imala priliku da razgovara sa svima koji su se našli ispred Kulturnog centra u Leposaviću.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.