Vučić osudio nove pretnje   huligana novinarki    Brankici Stanković

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jun.2023, 18:09

Vučić osudio nove pretnje huligana novinarki Brankici Stanković

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je vređanje i pretnje koje su sa navijačke tribine na košarkaškoj utakmici Partizan-Cedevita Olimpija 6. juna upućene glavnoj i odgovornoj urednici Televizije Insajder Brankici Stanković. "Ponavljam da je sramota da se peva protiv Brankice", rekao je Vučić 7. juna na pitanje novinara tokom obraćanja u vezi sa političkom situacijom u Srbiji. Vučić je apelovao da se ne preti novinarima i pomenuo i da se na utakmicama u Srbiji skandira i...
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić osudio pretnji Brankici Stanković, ali se osvrnuo i na navijačko skandiranje protiv njega

Izvor: Danas, 07.Jun.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je vređanje i pretnje s tribine košarkaške utakmice Partizan - Cedevita glavnoj i odgovornoj urednici televizije Insajder Brankici Stanković.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.