Junajted prežalio pare, Murinju zahvalnica od 30 miliona, poznat čuvar klupe?

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted prežalio pare, Murinju zahvalnica od 30 miliona, poznat "čuvar klupe"?

Božićno ludilo koje počinje narednog vikenda bi trebalo da bude kraj za Žozea Murinja koji je ostao sam protiv svih, a klub je sračunao troškove.

Izgleda da je Junajted odlučio, poslednja šansa za Murinja su praznici, tačnije "Božićno ludilo". Prema informacijama insajdera, svlačionica se nada da će otići, nema više saveznika, a klub je prežalio novac, ukoliko ga smene pre nego što ispadne iz Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona, moraće da mu plate blizu 30 miliona evra.

Tokom prazničnog perioda, Junajted ima prilično lak raspored, Kardif, Hadersfild, Bornmaut, Njukasl, ali za Portugalca bi novi neuspesi značili kraj. Ovo je najgori start Junajteda u ligi u poslednjih 28 godina.

I dalje se pominju Zidan i Poketino, ali nerealno ih je očekivati na klupi do leta, verovatno će, kako stvari stoje, ako Portugalac bude smenjen do kraja sezone ekipu voditi njegov pomoćnik i klupska legenda Majkl Karik.

Svlačionica je očajna, jedva čekaju da Murinjo napusti Junajted, a klub veruje da bi njegov odlazak olakšao pregovore da De Heom i Marsijalom. Oba igrača su slobodna na leto 2020. i spekuliše se, da pošto je Junajted jednostrano aktivirao klauzule iz ugovora, ako do leta ne potpišu novi ugovor moraju da budu prodati, kako ne bi za 18 meseci odšetali kao slobodni igrači.

Sa druge strane, pominje se da Marsijal ne želi da ostane u klubu sa Murinjom, ali je njegov agent to demantovao i rekao da je pitanje novca, da ponuda "Đavola" nije ni blizu onakve kakvoj su se nadali.

Junajted može da uštedi desetak miliona ako sačeka da Murinjo ispadne iz Lige šampiona, igraju protiv PSŽ i šanse nisu velike da prođu, ali sa druge strane, situacija će biti još gora, ne nameravaju da kupuju igrače u januaru ako Murinjo ostane, a svejedno je hoće li igrati LE ili neće. Jednostavno, ni sa pojačanjima niko ne veruje da Junajted može da se domogne četvrtog mesta, u ovom trenutku oni zaostaju za Čelsijem 11 bodova, a ispred je i Arsenal na +8.

Koliko je realno sa ovim timom očekivati da dva rivala tako padnu da se "Đavoli" vrate u trku za četvrtu poziciju?
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.