UBIĆU ČOVEKA, NEĆU ODGOVARATI ZA POSTUPKE! Isplivao SNIMAK SIGURNOSNIH KAMERA, Miljana se OBRAĆA PRODUKCIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 09:04

"UBIĆU ČOVEKA, NEĆU ODGOVARATI ZA POSTUPKE!" Isplivao SNIMAK SIGURNOSNIH KAMERA, Miljana se OBRAĆA PRODUKCIJI

Čulo se šta im govori...

Miljana Kulić je sinoć nasrnula na voditelja Milana Miloševića.

Kako je rekla, pomislila je da je umesto Milana, Lazar Čolić Zola.

Ona je uzela kamen i gađala, te pogodila voditelja u leđa.

Malo pre tog incidenta, Miljana se valjala po podu u histeričnom vrištanju, te traila da je obezbeđenje izvede na razgovor sa produkcijom.

Kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisija nastavila, Miljanu je snimila sigurnosna kamera kako hoda pored kapije, te uzima kamen i govori da će ubiti čoveka, a da neće odgovarati za svoje postupke.

Kulićeva je u više navrata govorila da neće odgovarati za svoje postupke i kada je nasrnula na Marka Đedovića, ali i na Zolu, jer navodno nije popila terapiju.

Објава коју дели heavycur (@heavycur_zadruga1)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HISTERIČNI URLICI, UDARA GLAVOM O BETON! Miljana se VALJA PO PODU! Obezbeđenje je DRŽI: "VODITE ME NAPOLJE!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022

Nedopustivo ponašanje!..Miljana Kulić je sinoć imala nervni slom, nakon što je upala u žestoku svađu sa Lazarom Čolićem Zolom...Ona je na kraju njega jurila sa drškom za čišćenje podova te se zaklela u svoju majku da će m ona završiti tokom noći u pozadini...Iako su se svi smejali tada,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.