Srbin u Kosovskoj Mitrovici izboden na SMRT, napadač u bekstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2017, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin u Kosovskoj Mitrovici izboden na SMRT, napadač u bekstvu

Za napadačem se traga

Od posledica ubadanja oštrim predmetom noćas je u severnom delu Kosovske Mitrovice smrtno stradao tridesetpetogodišnji Srbin M.Š. Prema nezvaničnim informacijama, njega je nožem , ispred jednog kafića u centru grada, napao muškarac za kojim kosovska policija intenzivno traga.

Šef operative Kosovske policije za region sever Željko Bojić potvrdio je da se desilo ubistvo i naglasio da se za počiniocem ovog dela intenzovno traga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Nekoliko minuta pre ponoći došlo je do incidenta u ulici Tetovskoj u severnom delu Kosovske Mitrovice u kojem je lice M.Š zadobilo ubodne rane nanete, najverovatnije nožem. Nakon ukazane pomoći i pokušaja reanimacije u Kliničko – bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici M.Š je preminuo – rekao je Bojić i dodao da je uviđajna ekipa obavila uviđaj na licu mesta i operativnim radom došla do saznanja o identitetu napadača koji je u bekstvu.

Bojić ističe da je o ovom slučaju obavešten nadležni tužilac koji je slučaj okarakterisao kao „krivično delo ubistvo“.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo u severnom delu Kosovske Mitrovice

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Sep.2017

Tridesetpetogodišnji Srbin M.Š. ubijen je u napadu koji se noćas, nekoliko minuta pre ponoći, dogodio ispred jednog kafića u severnom delu Kosovske Mitrovice...Prema nezvaničnim informacijama, njega je, najverovatnije nožem, napao muškarac za kojim policija intenzivno traga..."Oko 23:55 došlo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.