Ubistvo u severnom delu Kosovske Mitrovice

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Sep.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u severnom delu Kosovske Mitrovice

Tridesetpetogodišnji Srbin M.Š. ubijen je u napadu koji se noćas, nekoliko minuta pre ponoći, dogodio ispred jednog kafića u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Prema nezvaničnim informacijama, njega je, najverovatnije nožem, napao muškarac za kojim policija intenzivno traga.

"Oko 23:55 došlo je do incidenta u Ulici tetovskoj u severnom delu Kosovske Mitrovice u kojem je M.Š. zadobio ubodne rane nanete, najverovatnije nožem. Nakon ukazane pomoći i pokušaja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << reanimacije u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici on je preminuo", rekao je regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić.

Bojić je dodao da je uviđajna ekipa obavila uviđaj na licu mesta i operativnim radom došla do saznanja o identitetu napadača koji je u bekstvu.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Severna Mitrovica: Ubijen Srbin, ubica u bekstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2017

Srbin Š.M. (33), ubijen je noćas posle ponoći u Severnoj Mitrovici, javlja portal Kos sev i dodaje da je osumnjičeni za ubistvo, za kojim se traga, od ranije poznat policiji...Vest je rano jutros za ovaj portal potvrdio zamenik regionalnog komandira Kosovske policije, direkcije Sever, Besim Hoti,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.